~Csajsziknak~

Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

Néha kifejezeten pozitívan hathat az önbizalmadra, ha  adódik egy igazán helyes fiú, akivel lehet egy jót flörtölni, amikor viszont kiderül, hogy nincs semmi önkontrollja, lerázhatatlan, és szinte megfojt a közeledésével, az már felettéb kínos. Hogyan koptathatod le magadról nyomtalanul?

ozzie.jpg

ALARM!

Ha valaki odáig van érted, akkor a legkisebb bátorítást is félreértelmezheti. Amennyiben neked nem bejövős a srác, eszedbe ne jusson baráti puszival, vagy öleléssel köszönteni. Sose adj neki esélyt arra, hogy megérintsen, mert a bőröd közelsége miatt beindul nála az adrenalintermelés, és ismét elragadtatja magát.

SMS-mester

A nulladik pillanatban követted el a legnagyobb hibát, amikor megadtad neki a mobilszámodat. Azóta, ha pittyen egyet a telód, biztos lehetsz benne: ő írt valami teljesen érdektelen,  jópofának vélt badarságot, pl. " Elég fáradt lehetsz... elvégre egész nap a fejemben jártál! XD XD" Nem csoda, hogy a huszadik ilyen után szívlapáttal törölnéd le a szmájlit az arcáról.

Viszlát!

A legjobban a passzivitás működik. Nem szabad tudomást venni róla, különben tényleg soha nem lesz nyugtod tőle. Ugyanez igaz a közösségi oldalakon kapott rajongói levelekre is: ezek esetében talán az a legkönnyebb, ha - úgy, ahogy van - törlöd az illetőt az ismerőseid közül. 

Csókkirály

Előfordulhat, hogy későn dekódolod a fiú szándékait. Csak akkor veszed észre,  hogy a srác többet akar a haverkodásnál, amikor egy ártatlan beszélgetés kellős közepén megpróbál magához húznim hogy aztán az ajkaidra tapassza a csigaszáját. És már csattan is a cseppet sem kívánt csók...

Viszlát!

Ilyen estetekben teljesen természetes emberi reakció a részedről, ha határozottan elkapod a fejedet, majd megpróbálod egyszer, és mindenkorra megértetni a gumi Don Juannal, hogy a titeket összekötő, kvázi haveri viszony lelki és szexuális értelemben semleges. Ha ez nem jut el a tudatáigm akkor az ismertséget javallot jegelni.

Tapitípus

Amikor szórakozni mész, szeretnéd kiereszteni a gőzt a táncparketten. Teljesen természetes, ha nindezt egy akár helyben megismert táncpartnerrel teszed. Azonban, mint minden másbanm ebben is kiemelt fontossággal bír a mértékletesség. Jó, hogy hajlandó vagy táncolni vele - de ettől még ne érezze magát feljogosítva arra, hogy mindenedet végigtaperolja!

Viszlát!

Amennyiben túlzásba viszi a dolgokat, nyugodtan kevrj le neki egy kijózanító sallert, és hagyd faképnél. Van még néhány alapszabály. Soha ne menj egyedül bulizni! A barátnők/barátok szívesen segítenek, ha esetleg ki kellene menteni egy kellemetlen szituációból. Valamint eszedbe ne jusson elfogadni semmilyen italt egy aznap este megismert fiatalembertől, hiszen ki tudja mit tett bele, csak hogy ne tudd lekoptatni...

FORRÁS: 2013 januári IM számából

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 97
Tegnapi: 152
Heti: 249
Havi: 4 042
Össz.: 441 354

Látogatottság növelés
Oldal: Vakard le! Ha túlzottan ragad a srác...
~Csajsziknak~ - © 2008 - 2019 - csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rajzok bff-eknek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »