~Csajsziknak~

Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

Nem csupán egy Twitter-trend: a YOLO életforma, gondolkodásmód. Ám keskeny a határ az "Egyszer élünk" miatti bevállalóság és a totális hülyeség között.

 large_3.jpg

YOLO. You Only Live Once, vagyis: "Csak egyszer élsz". A betűszók tengerében szinte fel sem tűnik, mikor egy újabb lép be a gyűjteménybe. A YOLO felbukkanása a TGIF vagy a LOL mellett mégsem maradt észrevétlen, hiszen kész lavinát zúdított a világra. Maga a mondanivaló természetesen egyáltalán nem új. Ugyanezt jelenti a Carpe Diem! (Ragadd meg a napot!) is, de azt, hogy így, betűszó formájában elárasztotta az üzenőfalainkat, Drake és Tyga The Motto című dalának köszönhetjük.

Mi lett volna, ha...

Számos módja van annak, hogy megfoszd magad az új élményektől és tapasztalatoktól. Például amikor nem mersz bevállalni valamit, mert attól tartasz, hogy a többiek kinevetnek vagy rosszat gondolnak rólad. Esetleg félsz kipróbálni egy új sportot, mert azon kattogsz, hogy ügyetlen leszel benne, és megsérülsz. Arról nem is beszélve, amikor nem mész oda egy cuki ismeretlenhez, mert attól parázol, hátha bénának gondol. Be kell látnod, hogy ezek mind üres kifogások, amikkel a kényelmi zónádban tartod magad. Márpedig tudnod kell: az igazi élet azon kívül kezdődik! Mi lenne tehát, ha megpróbálnál túllépni a félelmeiden, megragadnád a pillanat adta lehetőséget, nem törődnél a következményekkel, magyarán engedelmeskednél a YOLO hívásának? Ha nem kellene többé amiatt emésztened magad, hogy "Mi lett volna, ha...?" Ha nem kellene többé siránkoznod azon, hogy "De miért is nem estem neki, amikor megtehettem volna?" Akkor bizony elmondhatnád magadról, hogy megpróbálod a lehető legteljesebben élni az életedet; hogy olyan lány vagy, aki nem fél megvalósítani az álmait. De hogy is kezdj neki? Hogyan vedd észre a határt a YOLO és a totális ostobaság, a meggondolatlan cselekvés között?

Biztonság vs. őrültség

Sokan szólalnak fel az új netes trend ellen, mert összemossák a jelentését azzal, amikor valaki a YOLO-val magyarázza egy teljesen meggondolatlan, buta, őrült cselekedetét. Pedig ha csak egy kicsit is belegondolsz, nem nehéz a határ normális oldalán maradni. A YOLO ugyanis egy bátor tett véghezvitelét jelenti, nem pedig egy veszélyes baromságét. Mielőtt bevállalsz valamit a YOLO nevében, mindig kérdezd meg magadtól, hogy pár év múlva, ha visszanézel, vajon büszke lennél-e magadra. Ha a legkisebb mértékben is azt érzed, hogy nem, és csak az őrült buli kedvéért készülsz valami eszetlenségre, akkor ne tedd!

Nincs pontos módszer arra vonatkozóan, hogyan élj a YOLO szerint, de tippeket azért tudunk adni.

Most van a jelen! Ha módodban áll megtenni valamit, ne hagyd, hogy a kényelemszereteted visszatartson. Amennyiben azt fontolgatod, hogy majd holnap lépsz, az nem jó, mert semmi sem garantálja, hogy a jövőben is lesz rá alkalmad.

Számolj le a félelemmel! Az utcán sétálva ugyanúgy érhet baj, mint ha leugrasz a bungee jumpinggal, sőt az utcán talán még több veszély leselkedik rád. Ne foszd meg magad a vízisízés élményétől, csak mert félsz néhány kék folttól...

Ne érdekeljen mások véleménye! Nem szabad azzal törődni, hogy mit gondolnak rólad mások, mert ezt úgy sem nagyon tudod befolyásolni. Ha szeretnél megtenni valamit, és ez nem bánt, vagy veszélyeztet másokat, rajta! Kit érdekel, hogy Miki egér van a cipődön? ha bevállalod, csak jól jöhetsz ki belőle.

Ne tarts az elutasítástól! Mi van, ha a fiú, akivel flörtölni próbálsz, negatívan reagál? Csak azt tudjuk mondani: rajtad kívül ez senkit sem érdekel! Nem tudhatod előre, hogy pozitívan viszonyul-e az adot srác. Mindenkit ér elutasítás az élete során, ez a felnőtt lét velejárója, úgyhogy kár volna lemaradnod életed szerelméről csak azért, mert félted a büszkeségedet...

" Tegnap elcsórtam egy csokit a boltból, mert #YOLO" - Ez nagyon NEM YOLO!

"Bejelöltem A SRÁCOT a fészen. Nem érdekel mi lesz, hiszen #YOLO" - Ez igen!

"Helyet cseréltünk a kocsiban menet közben. Háhá, #YOLO!!!!!" - Ez nem YOLO: életveszélyes butaság!

"Elfelejtettem leborotválni a lábam, mégis felvettem a rövid nacim, hiszen nagyon meleg van!!! #YOLO" - Haha! Ez aztán YOLO a javából!

"Beszálltam egy idegen srác kocsijába, és lám, hatalmasat buliztunk! #YOLO" - Ennél kevésbé YOLO dolog nincs a Földön. SOHA ne menj el egyedül idegenekkel sehova!

"Nem érdekelt, hogy van egy kis pocim, bikinit vettem egyrészes fürdőruha helyett. #YOLO" - Helyes! Az a lényeg, hogy magabiztosan és jól érezd magad benne!

"Évek óta növesztettem a hajam, de ma levágattam! Gondoltam, úgyis visszanő... Erre egy srác elkérte a számom! #YOLO" - Ugye nem kell megmagyarázni, hogy ez miért jó YOLO?

Forrás: 2012. szeptemberi IM számából

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 129
Tegnapi: 177
Heti: 504
Havi: 2 963
Össz.: 435 292

Látogatottság növelés
Oldal: YOLO
~Csajsziknak~ - © 2008 - 2018 - csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rajzok bff-eknek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »