~Csajsziknak~

Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

Akár hozzád voltak hűtlenek, akár te léptél félre, tanuld meg kezelni a drámát!

megcsalas.jpg

 A hűtlenkedő férfiak 56%-a, a nők 34%-a egyébként teljesen boldog a párjával, akit megcsalt.

Ki?

Bár könnyű azt mondani,hogy csak azok vetemednek félrelépésre, akik rossz és gonosz emberek, a helyzet az, hogy gyakorlatilag bárki képes rá. Még az sem kell hozzá, hogy boldogtalanok legyenek a kapcsolatukban, sőt sokszor fülig szerelmesek a párjukba, mégis megteszik. Mert izgalomra vágynak, esetleg kell az egójuknak, vagy csak simán ott volt a pillanat, aminek nem tudtak ellenállni. Minden ember más, így mindenki eltérő okok miatt csalja vagy nem csalja meg a párját, de egy dolog biztos: Nincs az a csaj vagy pasi, aki tiszta lelkiismerettel képes belenézni a tükörbe egy ilyen húzás után. Vagy ha van... na, ő lehet, hogy tényleg rossz és gonosz.

Miért? 

A nők és a férfiak hűtlenségének általában különbözőek az okai, ám az közös bennük: több, jobb, vagy egyszerűen csám más fizikai és lelki kontaktusra vágynak.

Csajok

1. Bosszú: ha megcsalták őket, viszonozzák a "kedvességet".

2. Menekülés: könnyebb félrelépni, mint kerek perec megmondani, hogy vége.

3. Unalom: ha nem elég izgalmas a szeretkezés, más ágyában keresik a tüzet.

4. Szeretethiány: ha a párjuk eltávolodik tőlük, másnál próbálnak No 1. helyre kerülni.

5. Elhanyagolás: ha nem  kapnak elég figyelmet, új utakat keresnek.

Pasik

1. Menekülés: már nem szeretik a párjukat, de nem tudják neki elmondani

2. Vágyhiány: nem gerjednek a barátnőjükre - de másra annál inkább.

3. Megtehetik: szomorú tény, de azért lépnek félre, mert a nők hagyják nekik.

4. Önbizalomhiány: ha a párjuk folyamatosan csak szekálja őket, másnál keresik az elismerést. 

5. Adódott: a pasik általában nem mondanak nemet a szeretkezésre - ha jön a lehetőség, élnek vele.

Hogyan?

Testiség vs. érzelem

Bár előfordulhat, hogy a félrelépésnél egyszerre van jelen a testiség és az érzelem, sokszor egymástól függetlenül is megtörténhet a kettő. De melyik a rosszabb? Mindenfajta megcsalás szörnyű érzés, de a "csak szeretkezés volt" indokot könnyebb elfogadni. Hiszen előfordul, hogy visznek a hormonok, és másnap úgy ébredünk: "Atyaég, mit tettem!" Persze a lelkiismeret-furdaláls senkit sem ment fel a bűne alól. Az érzelmi megcsalás durvább, mert nem a pillanat műve, hanem hosszú folyamat eredménye. Ráadásul ha elkezdenek fonódni a kötődés szálai egyvalaki iránt, csak idő kérdése, mikor lép színre a testiség is.

Mi számít megcsalásnak?

A megkérdezettek

20%-a szerint a folyamatos telefonálás/SMS-ezés/chatelés.

25%-a szerint a flört.

66%-a szerint a sok együtt lógás.

90%-a szerint a csók.

99%-a szerint a testiség.

Megcsaltak? Így lépj tovább!

Szörnyű érzés, ha olyan árulja el a bizalmadat, aki teljes szívedből szerettél. De van tovább, csak fel kell állni a padlóról!

1. Önsajnálj!

Teljesen természetes, ha szomorú vagy és kiborulsz. Hagyj teret ennek, hiszen így adhatod ki magadból legjobban a fájdalmat. Semmiképp se tartsd magadban az érzéseidet, inkább engedd ki őket, és szabadulj meg tőlük.

2. Realizálj!

Fogd fel, hogy nem veled van a baj. A pasid nem azért lépett félre, mert a másik csaj szebb vagy okosabb nálad - azért csinálta, mert nem elég érett ahhoz, hogy normálisan kezeljen egy párkapcsolatot.

3. Haragudj!

Ráeszméltél, hogy az exed egy görény? Engedd szabadjára a dühödet. Semmi baj nincs azzal, hogy kiakadsz, és sokkal jobban érzed majd megad, ha a csajokkal jól kimondjátok a nyomdafestéket nem tűrő véleményeteket.

4. Szárnyalj!

Gyere ki a négy fal közül, és ugorj fejest az életbe! Bizonyítsd be, hogy nincs szükséged a másikra ahhoz, hogy jól érezd magad. Mutasd meg a világnak, hogy erős, független, magabiztos nő vagy!

Félreléptél? Így kezeld a helyzetet!

Megtörténhet, hogy te kerülsz a hűtlenkedő helyzetébe. Ilyenkor alaposan nézz magadba, mérlegelj, és dönts a legjobb belátásod szerint.

Hallgass vagy vallj? 

Változtatni már nem tudsz azon, ami megtörtént,  az viszont csak rajtad áll, merre indulsz tovább. Természetesen az őszinteség a legfontosabb, így logikus lépésnek tűnik, hogy beismerd, mit csináltál. Vállald fel a tetteid következményeit, és vallj színt, hiszen egyrészt a saját lelkednek is jót teszel, másrészt a párodnak igenis joga van tudni róla. ( Vagy titkold el a dolgot, és élj folyamatos parában, hogy mikor derül fény a történtekre.)

Vele vagy nélküle?

Ha megcsaltad a barátodat, talán el kellene gondolkodnod azon, van-e még értelme a párkapcsolatodnak. Mert lehet keresni az indokokat és a kifogásokat, de ha tényleg, igazán szereted a másikat, nem leszel hűtlen hozzá. Amikor szerelmes az ember, nem mozgatják meg mások, összekavarni meg főleg nem fog senkivel! Alaposan vedd fontolóra, hogy ennek fényében mennyit ér a párkapcsolatod.

Tudtad?

A nők hajlamosak az ovulációjuk idején félrelépni. Kutatások bizonyítják, hogy gyakran  a szervezetünk hajt bennünket más pasik karjaiba. A peteérés során feléled bennünk a szaporodási ösztön, és hiába élünk párkapcsolatban, erről a testünk nem vesz tudomást.

A pasik könnyebben felismerik a hűtlenkedőket. Ez is a párzási ösztönre vezethető vissza. A férfiaknak fontos, hogy tudják: a kedvesük hű hozzájuk, később az Ő gyereküket hordja a szíve alatt, ezért sokkal jobban figyelnek is arra, hogy a párjuk valóban csak velük legyen.

A megcsalásnak nincs konkrét definíciója. Mivel mindenki számára mást jelent a félrelépés, nem lehet pontosan meghatározni, mi is ez valójában. Ez kiderül a különböző kutatásokból is - van, akinek a flört már megcsalás, mások viszont egy csóknál húzzák meg a határt.

A legtöbb pasi indokulatlanul lép félre. Olyan ez, mint egy csokitorta a konyhaasztalon. Meglátod, megérzed az illatát, és akkor is beleeszel, ha nem vagy éhes. A pasik sem feltétlenül azért hűtlenkednek, mert más nőre vágynak Egyszerűen ott volt az alkalom, és nem mondtak nemet.

 

Forrás: 2012.szeptemberi IM számából

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 70
Tegnapi: 177
Heti: 445
Havi: 2 904
Össz.: 435 233

Látogatottság növelés
Oldal: Mindent a megcsalásról
~Csajsziknak~ - © 2008 - 2018 - csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rajzok bff-eknek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »