~Csajsziknak~

Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

Ha a szünet alatt elhanyagoltad a sulis haverokat, ne csodálkozz azon, hogy a nyár elteltével nehéz lesz újra egymásra hangolódnotok. Ám ha akarod, hogy újra jó barátok legyetek, hidd el, menni fog - az egész csak elhatározás kérdése.

 4922710249_bb2ce900c1.jpg

{Fogadom, hogy nem hisztizek feleslegesen}

Minden kapcsolatban előfordulnak olyan napok, amikor a másik annyira idegesítő, hogy legszívesebben kilőnénk az űrbe. ezalól a barátság sem kivétel. Ha rossz napunk van, a legapróbb hülyeségen is képesek vagyunk kiborulni, és sajnos ilyenkor gyakran mondhatunk olyat, amit később nagyon megbánunk.

Így tartsd be: Ha úgy érzed, hogy eleged van mindenből, ne a környezeteden töltsd ki a frusztrációdat - inkább meríts erőt a szeretetetükből! Sokat segíthet, ha azonnal elmeséled a haveroknak, mi bajod van. Így nemcsak támogatást tudnak nyújtani, de a rosszkedvedből adódó esetleges konfliktushelyzeteket is jobban kezelik majd. 

{Fogadom, hogy nem veszek össze a barátnőmmel egy srácért}

Hiába vagy a másiknak világi nagy haverinája, sajnos az esetek nagy részében egyetlen pasi is képes arra, hogy romba döntse a kapcsolatotokat.Hiszen bármennyire is szereted a lányt, ha ugyanaz a srác tetszik meg mindkettőtöknek, a rivalizálás és a féltékenység szörnyűségekre képes.

Így tartsd be: Az élet - és főleg a szerelem - nehéz és sokszor fájdalmas. Ám ahelyett, hogy a barátnőddel hadakoznál egy pasiért, inkább nézd a helyzetet egy másik oldalról. Az igazság az, hogy a végén úgyis csak a srácon múlik, melyikőtöket választja - már ha egyáltalán bármelyikőtök is bejön neki. Így ha annyira haragudni akarsz valakire, haragudj a fiúra, amennyiben kikosaraz.

{Fogadom, hogy több időt szakítok a barátaimra}

Tökéletesen igaz a mondás, hogy az embernek arra van ideje, amire időt szán. Persze előfordulhat, hogy átmenetileg ki sem látszol a rengeteg feladat alól, de ez hosszú távon teljesen kizárt. Foghatod az elfoglaltságra, ha állandóan lemondod a találkozókat, de valójában egyetlen idoka van az antiszockodásnak: te.

Így tartsd be: Fontos, hogy folyamatosan ápold a baráti kapcsolataidat, és csak egyeztetés kérdése, hogy ez sikerül-e. Ha sok emberrel vagy jóban, esélytelen, hogy mindannyiukkal kettesben találkozz, de semmi baj! Szervezz közös programokat, ahová több barátot is meghívsz egyszerre. És az sem para, ha nem ismerik egymást - majd a csajos délutánon megteszik.

{Fogadom, hogy önmagam maradok}

Ha valaki olyan szerencsés, hogy elmondhatja magáról: van egy életre szóló LB-je, lehet, hogy nincs is olyan jó helyzetben.Hiszen, amikor valakivel sülve-főve együtt van, akkor hajlamos arra, hogy mindenki mást kizárjon az életéből, sőt saját magát is feladja a barátság kedvéért. Pedig ez tilos! Ahogy egy párkapcsolatban, ez a barátságban is egészségtelen.

Így tartsd be: Teljesen természetes, hogy sok időt akarsz tölteni a barátaiddal, de soha ne feledkezz meg arról, ki vagy valójában. Érdemes több baráti társasággal együtt lógni, hogy a szeméyliséged és az érdeklődésed minden apró zugát felfedezhesd és kiélhesd. Semmiképp se ragadj le egy helyen, mert ha ezt teszed, talán egy nagy vita végén egyszer csak azon kapod magad: egyedül maradtál.

 {Fogadom, hogy kiállok a barátaim mellett}

Elméletben egy barátságban nem engedjük, hogy hogy a másikkal jogtalanul rosszul bánjanak. A gyakorlatban viszont gyakran még az is nehéz feladat, hogy az ember saját maga védelmében felmerjen szólalni. De próbálkozni azért lehet!

Így tartsd be: Hatalmas bátorság kell ahhoz, hogy nehéz helyzetben meg merd védeni a barátaidat, és igen, előfordul, hogy ez nem sikerül. Azt viszont mindig megteheted, hogy támaszt nyújtasz a másiknak egy nehéz  helyzet után. Ez sokszor többet ér, mint bármi más.

{Fogadom, hogy nem leszek pletykás}

Mindenki imád pletykálni, amivel alapvetően nincs is semmi baj. Ám azzal már annál inkább, ha pont egy olyan, egyébként hozzád nagyon közel álló szeméylről osztasz meg szaftos történeteket, akikről nem kéne. Ha durva sztorit hall az ember, nehéz megállnia, hogy ne kotyogja ki. De ha megtezsi, csak az ég tudja, milyen következményekkel jár majd.

Így tartsd be: Minden emberi kötelék alapja a bizalom, és ha ez megrendül, akkor általában a kapcsolatnak is annyi. Ha a barátnőd a bizalmába fogad, és elmond neked valamit, nem szabad visszaélned vele. Amennyiben mégis eljárna a szád, vedd elejét a balhénak, és azonnal vallj színt. Könnyebben megbocsát majd neked, ha látja rajtad, hogy bánod, amit tettél.

A kivétel erősíti a szábályt

Előfordulhatnak olyan helyzetek, amikor félre kell tenned a fogadalmadat. Amikor egy ismerősöd bajba kerül, vagy olyasmit csinál, aminek komoly következményei lehetnek - pl. kárt tesz magában, eltitkolja egy betegségét -, nem pletykálás, ha elmondod valakinek a hallottakat. Először őt próbáld rávenni arra, hogy segítséget kérjen a megfelelő személytől, de ha ez nem megy, vedd a kezedbe az irányitást. Lehet, hogy kiakad rád a másik, de később úgyis rájön arra, hogy köszönettel tartozik neked.

FORRÁS: 2012 szeptemberi IM számából

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 107
Tegnapi: 236
Heti: 107
Havi: 2 566
Össz.: 434 895

Látogatottság növelés
Oldal: Barátság fogadalmak
~Csajsziknak~ - © 2008 - 2018 - csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rajzok bff-eknek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »