~Csajsziknak~

Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

Haliii :3 Most azokról a kis cuki Minionokról láthattok képeket és  icipici információ morzsákat :) Mindenki ismeri és szereti a kéknadrágos sárgalegényeket :D Kezdjük is!

500px-despicable-me-minions.jpg

A minionok (ejtsd: minyon) a Gru (eredeti cím: Despicable Me) animációs film karakterei. Maga a minion agol nyelvű kifejezés, mely szó szerint szolgát, kegyencet jelent, azaz olyan lény, akinek feltétlenül szolgálnia kell a mesterét. Megalkotójuk Eric Guillon. A filmekben a minionok hangját Pierre Coffin és Chris Renaud kölcsönzi.

letoltes.jpg

Történetük

A Sergio Pablos írta eredeti történetben a minionok először orkszerű lények voltak, de az alkotói folyamat során egyre kisebbek lettek. A minionokat azért alkották meg, hogy szimpatikusabbá tegyék Gru karakterét, és Pierre Coffin rendező szerint ennek a legkönnyebb módja az volt, hogy csetlő-botló szolgákat kapott.

minions_005.jpg

Jellemzők

A minionok kicsi, sárga, kerekded kapszula formájú lények. Változóan lehetnek egy- vagy kétszeműek. Általában kék munkásnadrágot viselnek, fekete cipővel és kesztyűvel, valamint munkavédelmi szemüveget. Néhány miniont a második filmre újraterveztek, és némelyik részletesebb kidolgozást kapott.

Pár százan vannak, holott a kinézetüknek csak 48 lehetséges variációját ismerjük. Mindegyikük saját angol névvel rendelkezik, ám egy név többször is előfordulhat. Beszédnyelvük ismeretlen, de felismerhetőek számos idegen nyelv kifejezései, például angol "banana", "potato", a spanyol "la boda", vagy a koreai számok ("hana, tul, szet").

Személyiségük kissé gyermeteg, értetlen, de egyben rendelkeznek a gyermeki ártatlansággal is. Kevés önkontrollal rendelkeznek, a legkisebb dolgok meg tudják őket nevettetni, ugyanakkor hamar ki is jönnek a sodrukból, ha valami idegesíti őket. Őszinte rajongással szeretik főnöküket. Grut, aki a legtöbb ismert gonosztevővel ellentétben megbecsüli a munkájukat, és mindegyiküket névről ismeri.

A minionok különleges képességekkel is rendelkeznek, például, ha megtörnek és és felráznak egyet az fényrúdként világít a sötétben, vagy akármeddig bírják oxigén nélkül. Imádják az édességeket és a gyümölcsöt, legfőképp a banánt és az almát.

A humorok gyermeteg, és ebből adódóan mókásnak találnak mindent, aminek bármilyen köze van a fenékhez. Szívesen játszanak együtt Margóval, Edittel és Agnesszel. Nem szeretik a megválaszolatlan kérdéseket, illetve, ha elbizonytalanodnak.

minions-despicable-me-hd-1234818.jpg

Minion-mánia

Maguk az alkotók sem számoltak vele eredetileg, de a minionok körül igen hamar kultusz alakult ki, az ennek megfelelő franchise-termékekkel. Számos játék is alapul a minionokra.

despicable-me-2-many-minions-pp33148.jpg

Média

Filmek:

Gru

Gru2.

Játékok:

Despicable Me: The Game (Play Staiton 2, PlayStation Portable és Wii)

Despicable Me: Miniom Mayhem (Nitendo DS)

Despicable Me: Minion Mania (iPhone, iPad)

Despicable Me: Minion Rush (iPhone, Android)

Rövid filmek: 

Home Makeover

Orentation Day

Banana

Forrás: Wikipédia

Remélem tetszett ez a kis menüpont :) Sziasztok *3*

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 98
Tegnapi: 152
Heti: 250
Havi: 4 043
Össz.: 441 355

Látogatottság növelés
Oldal: Minionok :3
~Csajsziknak~ - © 2008 - 2019 - csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rajzok bff-eknek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »