~Csajsziknak~

Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

Bárki legyen az új pasid, tutira van előélete. Viszont jó hír, hogy ez előnyödre válhat. Ha egy picit tanulmányozod az exeit,rájöhetsz, hogy valójában mire van igénye, milyen indokkal szokott szakítani, és mi az, aminek egyszerűen nem tud ellenállni...

1471207_182634831932774_2064069164_n.jpg

1. Ilyen volt: Bájosan buta

Az a csinos lány, akivel szívesen rakta ki a közös képeit a Facebookra, de a baráti társaságába már nem volt hajlandó bevinni. Bármilyen dekoratív volt is - ha megszólalt, tuti, hogy ostobaságot mondott.

Ezért szerette: Imádott gyönyörködni benne, és büszkén sétált az oldalán a plázában, viszont hiányolta a mélyebb, magvasabb beszélgetéseket, és az intelligens humort. Élvezte, hogy a csaj miatt őt is megbámulták az utcán.

IM-tanulság: A pasid nem felszínes: hosszú távon a külcsínnél sokkal fontosabbak számára a párja belső értékei. A kerek cici és az angyali ábrázat nem pótolja az átbeszélgetett éjszakákat, amikor a hajnal még mindig a világmegváltás közepette talál rátok.

2. Ilyen volt: Klón

Az a típusú lány, akit, ha meglátnál mellette, előbb hinnéd azt, hogy a tesója, mintsem azt, hogy a csaja. Ugyanaz a menő szemüvegkeret díszelgett az orrukon, és sűrűbben öltöztek össze, mint egy kétpetéjű ikerpár.

Ezért szerette: egy ideig viccesnek találta a nagy egyezést, azonban, ahogy teltek-múltak a hónapok, rádöbbent: túl sok már ez a testvéresdi. Teljesen elveszett a férfi-női felosztás, és ez a srác libidójára se volt túl jó hatással.

IM-tanulság: Érthető, ha a kandúrod egy ideig vonzódik a hozzá hasonló emberekhez, de hosszú távon inkább olyan lányt képzel el az oldalán, akivel kiegészítik egymást. Senki nem akar önmagával járni, hiszen abban nincs semmi változatosság.

3. Ilyen volt: A nagy Ő

Az a hölgy, akit te magad is tökéletesnek tartasz, és egyszerűen nem érted, hogy miért szakítottak. Szép, okos és szórakoztató volt és - a pasid sztorijai alapján - jól kijöttek. A srác élete eddigi legnagyobb szerelmének tartja. 

Ezért szerette: Lehet, hogy számára ez a lány volt maga a tökély, ám azt sose felejtsük el, hogy egy párkapcsolathoz két ember kell - egyáltalán nem biztos, hogy kölcsönös volt az érzés. 

IM-tanulság: Nyugodtan elemezd ki magadban, hogy mit szerethetett annyira az exében, és találd meg azokat a tulajdonságaidat, amik egyezhetnek vele. Sose feledd: valami oka mégiscsak van annak, hogy már nincsenek együtt, és az sem véletlen, hogy rád esett a választása.

4. Ilyen volt: Pszichopata

Amilyen szép, olyan elviselhetetlen. Az a fajta csajszi, aki amint a barátja elfordul, elolvassa az SMS-eit, folyamatosan monitorozza a híváslistáját, számon kéri, hogy kivel találkzik, és hatalmasat hisztizik, ha eltelik egy óra anélkül, hogy beszéltek volna telefonon.

Ezért szerette: Eleinte hízelgő volt a srác számára, hogy ilyne kitüntetett figyelmet kap, azonban idővel úgy érezte, hogy nem kap levegőt. Inkább a szakítás mellett döntött, nehogy még jobban elmérgesedjen a viszony. 

IM-tanulság: Az, hogy nem tudott hosszú távon vele lenni, egyértelmű bizonyítéka annak: a pasid nem szereti, ha uralkodni próbálnak rajta. meg kell hagynod a szabad mozgásterét, az egyéni intim szféráját, hogy kiegyensúlyozott legyen a kapcsolatotok.

Forrás: 2012. szeptemberi IM számából

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 72
Tegnapi: 236
Heti: 72
Havi: 2 531
Össz.: 434 860

Látogatottság növelés
Oldal: Tanulj az exeitől!
~Csajsziknak~ - © 2008 - 2018 - csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

A HuPont.hu egyszerűvé teszi a weblapkészítés minden lépését! Itt lehetséges a weblapkészítés!

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: rajzok bff-eknek - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »